ELABORACIÓ DE MATÈRIES PRIMERES

TRITURATS, MICRONITZATS I GRANCEJATS SEGONS LA GRANULOMETRIA ESPECIFICADA.

Mitjançant la correcta separació dels materials per la seva naturalesa, obtenim reciclats de qualitat. Disposem de la possibilitat de lliurar-los materials triturats, micronitzats o grancejats de diferents granulometries.

TRITURATS I MICRONITZATS

MAQUINÀRIA D’ÚLTIMA GENERACIÓ PER ADAPTAR-SE A QUALSEVOL NECESSITAT.

Disposem d’una gran varietat de màquines capaces d’adaptar-nos a les seves necessitats. Cobrim les necessitats de triturat, micronitzat i granulació més exigents del mercat.

TRITURAT EN RÈGIM DE MAQUILA

ELABOREM AMB EL SEU REBUIG DE PRODUCCIÓ MATÈRIES PRIMERES LLIURES DE CONTAMINANTS.

Recollim el malbaratament de la seva producció. Amb la nostra experiència i forma de treball, els generem matèries primeres sense impureses ni contaminants perquè vostès les tornin a emprar en la seva producció.

SERVEI DE TRANSPORT HOMOLOGAT

AMB LA NOSTRA FLOTA FEM LA RECOLLIDA I ENTREGA DE MATERIALS EN UN TERMINI ENTRE 24H-48H.

Servei de transport homologat per a la recollida de productes termoplàstics. Disposem de transports de mercaderies perilloses per carretera permetent-nos adaptar a qualsevol de les seves necessitats.

COMPRA I VENDA DE TERMOPLÀSTICS

REALITZEM TRANSACCIONS AMB QUALSEVOL REBUIG TERMOPLÀSTIC.

Comprem i venem productes termoplàstics postindustrials. Estem interessats en bobines o retalls de materials procedents de la termoconformació, extrusió, bufat i injecció.

RECOLLIDA I SUBMINISTRAMENT DE MATÈRIES TERMOPLÀSTIQUES

REALITZEM ESTUDIS INDUSTRIALS PERSONALITZEM OBTENINT MÀXIM RENDIMENT DE LES SEVES INSTAL·LACIONS.

Disposem de gàbies metàl·liques apilables, contenidors de plàstic especials per a sales de baixa contaminació (sales blanques) i premses compactadores per maximitzar l’espai disponible. A més, oferim servei de contenidors oberts de 8m3 i de 10m3 de capacitat.

EMISSIÓ DE CERTIFICATS

ACREDITACIÓ DE DESTRUCCIÓ DE PARTIDES OBSOLETES, ERRÒNIES O FORA D’ÚS.

Realitzem emissions de certificats per a qualsevol tipus de partida de material que desitgin rebutjar. Disposem de servei de transport homologat per si es requereix el trasllat dels materials fins a les nostres instal·lacions.

HOMOLOGATS PER LA JUNTA DE RESIDUS Nº E-248.96

DES DE 1996 FENT UNA GESTIÓ MEDIOAMBIENTALMENTE RESPONSABLE.

Autoritzats per a exercir l’activitat de recuperació, classificació i trituració de matèries termoplàstiques per l’Agència de Residus de Catalunya des de 1996.